Anuntam ca pana la data de 05.11.2014 se mai pot face inscrieri la cursul de initiere/specializare in domeniul securitatii si sanatatii in munca, cu durata de 40/80 de ore, organizat de SSM PROFESIONAL CONSULT S.R.L., cu lectori formatori din cadrul ITM SIBIU si TEMPO CONSULT S.R.L. Informatii si inscrieri la numarul de telefon 0730030040 sau la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Pentru toti cei interesati, incepand cu data de 01.11.2014, va putem pune la dispozitie gratuit, un set de pictograme de securitate, deosebit de util pentru cei care activeaza in domeniul SSM si nu numai. Pentru comenzi, va rugam sa trimiteti un e-mail de solicitare la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Servicii de medicina muncii direct la unitatea d-stra! Incepand cu data de 01.11.2014, S.C. TEMPO MED S.R.L.SIBIU, prin personalul propriu medical, asigura efectuarea controalelor medicale periodice direct la beneficiar la costuri deosebit de atractive. Detalii despre toate serviciile oferite de societatea noastra le obtineti accesand adresa de e-mail www.tempoconsult.ro . Pentru solicitare oferta, asteptam un e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.