GRUPUL DE FIRME TEMPO, reprezinta o asociere a mai multor entitati juridice private, toate avand acelasi actionariat, care ofera servicii de consultanta intr-o multitudine de domenii, prin personal calificat si specializat. Asa cum a fost gandita, aceasta asociere de servicii permite fiecarui client al firmelor noastre, sa-si externalizeze o gama larga de activitati, reducand astfel, atat costurile ocazionate de angajarea de specialisti proprii, cat si timpul alocat acestor activitati, avand un singur partener prestator a mai multor servicii.

Practic, noi oferim ceea ce pentru dumneavoastra este important: servicii realizate de specialisti, intr-un timp ideal, la costuri optime. Se stie, ca orice curs de management aplicat la nivelul societatilor comerciale prestatoare de servicii, ne invata faptul ca odata cu cresterea numarului de servicii oferite de o companie, costurile intregului pachet sunt mult mai avantajoase decat costurile serviciilor luate individual.

De la infintarea primei noastre societati, ne-am preocupat de imbunatatirea continua a serviciilor, prin asigurarea participarii angajatilor la cursuri de specializare, perfectionare si postuniversitare, la diverse seminarii si simpozioane organizate in domeniile in care activeaza, organizarea de training-uri cu participarea unor specialisti in domeniu recunoscuti la nivel national.

Am asigurat pentru fiecare lucrator al firmelor noastre, conditii optime de munca, construind doua cladiri in care acestia isi desfasoara activitatea, am asigurat mijloace IT si auto in vederea deplasarii la beneficiari si nu in ultimul rand ne-a preocupat si in trecut si in prezent de asigurarea unui climat sanatos de munca, in care fiecare angajat sa fie mandru ca face parte din aceasta structura. 

In speranta unei viitoare colaborari, va multumim pentru alegerea societatii noastre ca posibil partener al firmei dumneavoastra, fapt care ne onoreaza si in acelasi timp ne obliga la furnizarea unor servicii de specialitate, caracterizate prin promtitudine si profesionalism